PDF Nyomtatás E-mail
katica_head
Vásárlás

A Badó Baba kizárólag megrendelésre készül.

Először gondolja végig kinek szánja a babát. Vegye számításba a gyermek életkorát, méreteit, külsejét,  ízlését, élethelyzetét.  Ezután tekintse meg a Baba-katalógust, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző babát. Ha az öltöztetős babák közül választ, döntse el melyik méretet szeretné. Az M nagyjából 40 cm, az L körülbelül 45 cm magas babát jelent. (Ha a baba-gyerek arányokról pontosabb képet szeretne kapni, tekintse meg a Hangulatképek címszó alatt található fotókat.) Jegyezze meg a kiválasztott baba NEVÉT, és kövesse a Megrendelés menüpont lépéseit.

Minden babának van "művészneve". Ez egyben behatárolja a baba hajszínét, öltözékét, vagyis könnyebben azonosíthatóvá teszi őket. Amennyiben egyéni kérése lenne egy-egy babával kapcsolatban (pl. a Katica nevűt szeretné de mondjuk Rozi baba ruhájával), ezeket a Megrendelés menüpont "Megjegyzés" rovatában kérjük feltüntetni. Ennek hiányában a megnevezett baba a képen látható öltözékét viseli majd.

Megrendeléskor kérjük vegyék számításba, hogy a Badó Baba kézzel készül, és várhatóan több hétbe is beletelhet míg Ön kézhez kaphatja.