A jó játék kincs PDF Nyomtatás E-mail
Öröm rátalálni, öröm használni és öröm a birtokosának lenni.

Kedves Olvasó!

  • Mitől jó egy játék?
    Ha képes inspirálni, ösztönözni gyermekünket a szabad játékra, melyben elmélyül, feloldódik. Ami örömet ad, és melynek során megélheti vágyait, feszültségeit, feldolgozhatja mindennapi életének történéseit. Ettől fejlődik jól és egészségesen (nem az ún. képességfejlesztő játékok kereszttüzében).
  • Mitől jó egy baba?
    Ha képes felébreszteni gyermekeinkben az anyai (és apai!) ösztönöket. Ha jó megölelni, öltöztetni, ha jó ránézni, ha „lelke van”. Lelke attól lesz egy babának, ha szeretettel készítették, ha nem futószalag termék, hanem gondos kézimunka. A Badó Babák ilyenek.
  • Miért különleges a Badó Baba?
    Mert természetes alapanyagokból készülő kézimunka. Minden egyes baba egyedi. Gyapjú töltésű, meleg tapintású, ölbe kívánkozó. Felnőtt és gyermek szemének egyaránt szép. Igényes és gondos kivitelű munka, mely több méretben és számos variációban rendelhető a gyermek életkorának és az Ön elképzeléseinek megfelelően.
Tekintse meg a kínálatot és válasszon a babák közül!

Rendelje meg most az Önnek legjobban tetsző babát, hogy a várólistán a lehető legjobb helyet biztosíthassa! A babák elkészítése időigényes, a megrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük.

Ha kérdése van, írjon nekünk. Örömmel válaszolunk. Kattintson ide!

Ha ökobaba, rongybaba, waldorf baba, textilbaba, textil baba, egyedi baba, bio baba, aranyos baba — ha egyáltalán: baba kell, akkor szerezzen meg egy Badó Babát!