Baba katalógus

Badó Baba név alatt készítek öltöztetős babákat, pólyás babát és manókat. Minden baba a hajszíne, hajtípusa és öltözéke alapján egy konkrét "típusnak" tekinthető. Mindegyik típusnak külön neve van, a könnyebb azonosítás céljából. Megrendelés esetén is ezt  a "művésznevet" kell feltüntetni. Alapesetben ha egy baba megtetszik, és Ön megrendeli, a képeken is látható hajzattal és ruházattal készítem el. Ettől lehet eltérni, de az akkor külön megbeszélés tárgyát képezi.

 

Válasszon az alábbi kategóriák közül:

oltoztetos_baba polyas_baba mano
Öltöztetős babák Pólyás baba Manók


Öltöztetős babák PDF Nyomtatás E-mail

Öltöztetős baba jelenleg 9 darab van. Közülük lehet választani. Magasságuk nagyjából 40 cm (M méret). Van köztük egy fiú és két egzotikus származású lánybaba is. A lányok hajtípus alapján két csoportba oszthatók: "hímzett" és "fésülős" hajúak. Előbbit nevezhetjük talán tartósabbnak is, hiszen ezeknél a hajas fejrészt szoros öltésekkel teljesen behímzem, ami nagy tartást és hosszú életet biztosít a hajnak. Erre kerül még rá két fonható copf (Ld. Rozi, Böbe, Hanna babák). A fésülős típus haját rávarrom a fejre. Ez több lehetőséget ad a fonásra és egyéb frizurák megalkotására (Tünde, Katica, Panka.) A lányok alap-ruhatára a következő darabokat tartalmazza: ruha, buggyos nadrág, horgolt kalap, horgolt cipő. A fiúé: ing, kertésznadrág, horgolt cipő és egy kendő a nyakában.

Az öltöztetős babák ára egységesen 26.000 Ft ( M méret.)

Igény szerint készítek 45 cm magas öltöztetős babákat is (L méret), melyekre nagyjából jók az újszülöttek 50-es babaruhái. Ezen nagy babák ára 28.500 Ft.

Öltöztetős baba-típusok:

_bobe04 bobe03 bobe01 bobe00 Böbe

Hímzett barna haj
_katica03 katica02 katica01 katica00 Katica

Fésülős barna haj
rozi03 rozi02 rozi01 rozi00 Rozi

Hímzett szőke haj
tunde03 tunde02 tunde01 tunde00 Tünde

Fésülős szőke haj
hanna03 hanna02 hanna01 hanna00 Hanna

Hímzett vörös haj
panka00 panka01 panka03 panka02 Panka

Fésülős vörös haj
lili03 lili02 lili01 lili00 Lili

Egzotikus baba, göndör fekete haj
jazmin04 jazmin01 jazmin00 jazmin05 Jázmin

Egzotikus keleti baba, sötétbarna rövid haj
Nincs sapkája,
mert nem áll jól neki
peti02 peti01 peti00 Peti

FIÚ, tört fehér haj
 
Manók PDF Nyomtatás E-mail

A manók a legkisebbek számára készülnek. Egy-másfél eves kortól. Ezek gyermekeink állandó társává válhatnak, vele alszanak, vele mennek mindenhová. A manók kevésbé érzékenyek, azaz nyúzhatóbbak és moshatóbbak a nagy babákhoz képest. Jóban vannak  a mosógéppel is. A manók sapkája fixen rögzített, azaz biztonsággal adható kicsi gyerek kezébe is. Magassága 20-25 cm. A manók ára 5.500 Ft.

 

labas_mano zsakos_mano
Lábas manó Zsákos manó
 
Pólyás baba PDF Nyomtatás E-mail

Pólyás babám Lencsi névre hallgat. Sokak kedvence, köztük az enyém is. Végtagjai hajlítottabbak mint az öltöztetős babáké, és kisebb is náluk. Magassága 32-35 cm (S méret). Klasszikus baba. Van textilpelenkája, "gumi"bugyija (textilből), rugdalózója, horgolt sapkája és kiscipője - a pólyán kívül. Tökéletes választás lehet olyan helyen, ahol egy kicsinek testvére születik...     Ára 28.500 Ft.

 

 

 

lencsi00 lencsi02 lencsi03 Lencsi

Törtfehér varrott haj

lencsi01